• SKEJT PARKOVI
    Rešite problem Vaše arhive sa policama MF Plus ...

Skejt parkovi

Svi skejt park elementi su dizajnirani od strane profesionalnih takmičara. Pogodni su za vožnju skejtbordima, skejtrolerima, BMX-om i romobilima. Skejt park elementi su proizvedeni u skladu sa sigurnosnim standardom EN 14974:2010. Elementi skejt parkova su proizvedeni industrijski, pomoću CNC tehnologije za rezanje. Na taj način je obezbeđeno da struktura za podršku zadrži svoj oblik i doprinese dužem veku trajanja čitavog proizvoda. Materijali koji se koriste za izradu skejt park elemenata su otporni na vremenske uslove. Vozne površine naših standardnih proizvoda su prekrivene kvalitetnim vodootpornim šperpločama od breze, kao i protivproklizavajućim slojem fenila. Za spajanje skejt park elemenata se koriste isključivo Torx šarafi, kako bi se obezbedili jaki i stabilni spojevi. Kako su vozne površine prekrivene sa dva sloja šperploče, samo se gornji sloj menja zbog istrošenosti (niži troškovi održavanja). Izdvajamo iz ponude skejt parkova: bazni skejt parkovi, bazni mono skejt parkovi i mini rampe.

Bazni skejt parkovi

Bazna serija skejt parkova je dizajnirana tako da može da se montira na bilo koju ravnu površinu, kao što su beton ili asfalt. Iz tog razloga se na ove skejt parkove može gledati kao na klasične skejt parkove. Prednost ove vrste parkova je ta što daju mogućnost dodavanja novih elemenata, kako bi postali zanimljiviji i privukli više korisnika. Konfiguracije baznih skejt parkova mogu biti: Eko, baza, baza +, Pro.

Bazni mono skejt parkovi

Ova vrsta skejt parkova ima jedinstvenu monolitnu strukturu. Mogu se postaviti bilo gde, pa čak i na površinu bez asfalta. Cela struktura je instalirana na betonskim stubovima (Ø 30 cm) 20-50 cm iznad tla.

Osnovne prednosti baznih mono skejt parkova su:

  • nema procepa između ravnih i kosih voznih površina, što obezbeđuje veću sigurnost korisnika i ne utiče na brzinu, jer je gornji sloj vozne površine montiran pod uglom od 45 stepeni,
  • minimalne ozlede u slučaju pada,
  • značajne finansijske uštede, jer površina na koju se montira ne zahteva prethodne pripreme,
  • može se instalirati bilo gde.

Ova vrsta skejt parka je dostupna u nekoliko konfiguracija: Eko, baza, baza+ i Pro.

Mini rampe

Sve mini rampe su dizajnirane tako da se mogu postaviti na bilo koju ravnu površinu, kao što su beton ili asfalt. Osnovna karakteristika i prednost mini rampi, kao vrste skejt park elemenata, je ta što su one montažnog tipa – lako se premeštaju sa jednog mesta na drugo, te su najbolje rešenje u slučajevima kada nema puno prostora ili se raspolaže prostorom koji povreno treba da bude bez prepreka. Takođe su idealno rešenje za sportske arene, školska dvorišta i privatna dvorišta. Mini rampe su dostupne u nekoliko konfiguracija: Eko, baza, baza+ i Pro.