• GARDEROBNI ORMARI
  Garderobni ormari za odeću ...

Garderobni ormari

Garderobni ormari su neophodni u mnogim institucijama kao što su škole, firme različitih delatnosti, fabrike, sportske dvorane… Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog lima, varene konstrukcije, plastificirani u svetlo sivoj boji (RAL 7035). Veoma su stabilni, velike nosivosti i otpor ni na spoljašnje uticaje. Na vratima ormara nalaze se ventilacioni otvori, a po potrebi i stakleni prozorčić. Zaključavaju se standardnom bravom (cilindar bravom sa 2 ključa). U ponudi imamo sledeće garderobne ormare: STANDARD garderobne ormare, kasetne garderobne ormare, garderobne ormare po HACCP standardu koji su na nožicama i sa kosim krovom, garderobne ormare po HACCP standardu sa staklenim vratima i ormare za čistačice.

Garderobni ormari - Standardni

STANDARD garderobni ormari su u celosti izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima,
vareni. Plastificirani su u RAL 7035. Odlikuju se stabilnošću, velikom nosivošću,otpornošću na spoljašnje uticaje. Izrađeni su montažno, u vidu kabina kojih može biti od jedne do četiri. Svaka kabina je opremljena policom za odlaganje stvari i šipkom za kačenje odeće. Vrata imaju ventilacione otvore , zaključavaju se cilindar bravom sa dva ključa.

Dimenzije (ŠxDxV) garderobnih ormana STANDARD:

 • 300x500x1800 mm GO1
 • 600x500x1800 mm GO2
 • 900x500x1800 mm GO3
 • 1200x500x1800 mm GO4

Kasetni ormari

Kasetni garderobni ormari su, kao i ostali iz ove kategorije, izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima, plastificirani u RAL 7035. Isporučuju se sa kasetama kojih može biti: 2,3,4,6,8 ili 9. Svaka kaseta ima zasebnu bravu sa ključem. Imajući u vidu različite potrebe naših klijenata, nudimo i dodatke ovim ormarima: klupicu sa drvenim sedalnim delom i dodatne police (unutar kabine) za odlaganje stvari.

Garderobni ormari po HACCP standardu

Garderobni ormari po HACCP standardu sa kosim krovom i na nožicama izrađeni su od kvalitetnog čeličnog lima. Varene su i trajne konstrukcije, zaštićeni savremenom metodom plastifikacije u RAL 7035. Svaka kabina ima policu za odlaganje
stvari ispod koje se nalazi vertikalna pregrada koja deli ormar čime je omogućeno
odvajanje civilne od radne odeće. Postoji i šipka za kačenje odeće. Vrata ovih ormara imaju ventilacione otvore, zaključavaju se cilindar bravom sa 2 ključa. Postoje i dodaci: klupica sa drvenim sedištem, klupa sa garderobnim postoljem za garderobni ormar i dodatne police (unutar kabine) za odlaganje stvari.

Standardne dimenzije (ŠxDxV) garderobnih ormana po HACCP standardu:

 • Jednodelni – 400x500x2000 mm
 • Dvodelni – 800x500x2000 mm
 • Trodelni – 1200x500x2000 mm

Garderobni ormari po HACCP standardu sa staklenim vratima

Garderobni ormari sa staklenim vratima zadovoljavaju HACCP standard u
svakom pogledu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog lima, vareni, plastificirani u svetlo sivoj boji (RAL 7035). Proizvode se sa kosim krovom i stoje na nožicama. Unutar svake kabine nalazi se polica za odlaganje stvari i šipka za kačenje odeće. Svaka kabina poseduje i vertikalnu pregradu za odvajanje civilne od radne odeće. Vrata ovog tipa ormara imaju ventilacione otvore i stakleni prozorčić čime je omogućeno provetravanje i uvid u sadržaj ormara. Zaključavaju se cilindar bravom sa 2 ključa. I uz njih se mogu dobiti dodaci: klupica sa drvenim sedištem, klupa sa garderobnim postoljem za garderobni ormar i dodatne police za odlaganje stvari (unutar kabine).

Standardne dimenzije (ŠxDxV) garderobnih ormana po HACCP standardu sa staklenim vratima:

 • 800x500x2000 mm

Ormani za čistačice

Ormari za čistačice su posebna vrsta garderobnih ormara namenjena za sigurno i
funkcionalno odlaganje sredstava i pribora za čišćenje. Nalaze svoje mesto u ustanovama raznih delatnosti. Ovi ormari su čvrste metalne konstrukcije, plastificirani u svetlo sivoj boji (RAL 7035). Unutrašnjost im je podeljena na 2 dela: u prvom delu smeštene su police, drugi deo namenjen je za odlaganje visokih predmeta (metli, džogera…) ili odeće. Imaju dvokrilna vrata koja se zaključavaju cilindar bravom sa 2 ključa.

 Dimenzije (ŠxDxV) ormana za čistačice:
 • 920x420x1950 mm