• ARHIVSKI ORMANI
    Rešite problem Vaše arhive sa policama MF Plus ...

Arhivski ormari

Arhivski ormari služe za čuvanje dokumentacije i arhivske građe. U celosti su izrađeni od metala, varene su konstrukcije, veoma izdržljivi. Imaju dvokrilna vrata koja se otvaraju za 180˚. Vrata su sa trosmernim mehanizmom zatvaranja, zaključavaju se ručnom cilindričnom bravom sa 2 ključa, koja je smeštena na desnom krilu. U unutrašnjosti ormara nalaze se 4 pomerljive police koje se mogu podešavati po visini u skladu sa željama i potrebama klijenta. Plastificirani su u svetlo sivoj boji (RAL 7035). Najtraženiji modeli iz naše ponude su: model AO920, model AO1200, kartotečni ormari i ormari za nacrte.

Model AO - 920

Arhivski ormar AO920 služi za čuvanje raznovrsne arhivske građe: fascikli, papira, CDa, audio i video kaseta…

Karakteristike arhivskog ormana AO-920:

  • spoljne dimenzije (VxŠxD): 1950x920x420 mm,
  • broj korisnika: 1,
  • težina (ca. kg): 60,
  • zaključavanje: 1 brava.

Model AO - 1200

Arhivski ormar AO1200 je zbog svojih dimenzija optimalno rešenje za čuvanje dokumentacije većeg formata: registratora, kutija, knjižne građe…

Karakteristike arhivskog ormana AO-1200:

  • spoljne dimenzije (VxŠxD): 1950x1200x420 mm,
  • broj korisnika: 1,
  • težina (ca. kg): 67,
  • zaključavanje: 1 brava.

Kartotečni ormari - KO 1

Kartotečni ormari su namenjeni za odlaganje visećih mapa ili dokumenata A4 formata u ležećem položaju. Najrasprostranjeniji su u medicinskim ustanovama i kadrovskim službama, ali su pogodni i za opremanje drugih sektora i delatnosti, pošto omogućavaju pregledno sortiranje dokumenata i laku manipulaciju istima. Izrađeni su varenom metalnom konstrukcijom i plastificirani u svetlo sivoj boji (RAL 7035). Fioke imaju teleskopske vođice koje onemogućavaju njihovo izvlačenje iz ramova, sistem protiv prevrtanja popunjenih fioka.

Zaključavaju se centralnom cilindar bravom. Spoljne dimenzije (ŠxDxV) kartotečnih ormara su 420x620x1320 mm

Ormari za nacrte

Ormari za nacrte se koriste za arhiviranje dokumenata (nacrta, planova, mapa) velikog formata A1 i A0. I oni su varene metalne konstrukcije, standardno plastificirani u RAL 7035. Fioke su na teleskopskim vođicama, sa sistemom protiv prevrtanja. Zaključavaju se centralnom cilindar bravom. Postoji mogućnost postavljanja ormara jedan na drugi.