• ARHIVSKE POLICE
    Rešite problem Vaše arhive sa policama MF Plus ...

Arhivske police

Naše arhivske police su pravo rešenje za pregledno i sigurno skladištenje različite dokumentacije i predmeta. Institucije kao što su škole, fakulteti, biblioteke, muzeji, instituti, arhivi koriste ovu vrstu polica. Arhivske police koje mi nudimo izrađene su od kvalitetnog čeličnog lima, a korišćenjem savremene tehnologije svi elementi su plastificirani, sprečavajuci habanje i koroziju. Jedna od glavnih karakteristika ovih arhivskih polica su velika nosivost i stabilnost. Ovo omogućava maksimalnu iskorišćenost prostora i jednostavan pristup arhivskoj građi. Posebno interesantni u našoj ponudi su sledeći modeli: arhivske police LSL, prevozni regali (za arhivsku građu) i SUPER 1/2/3.

LSL arhivske police

Arhivske police LSL su izrađene od kvalitetnog čeličnog lima. Svi elementi su plastificirani savremenom tehnologijom u svetlo sivoj boji (RAL 7035). Ove police imaju 4 plastične stope po kompletu, proizvode se u standardnim varijantama 5 ili 6 etaža (nivoa) nosivosti od 85 do 100 kg ravnomernog opterećenja po etaži. Takodje smo u prilici da ih proizvedemo po zelji i potrebama kupca. Polja se sastoje od početnih i nastavnih jedinica. Jednostavno se montiraju- šrafljenjem. Veoma su efikasne u racionalizaciji prostora. Stubovi su nosivosti 1.500 kg. Sve naše LSL arhivske police imaju ATEST za kvalitet i nosivost.

Dimenzije (VxŠxD):

  • 2000x920x320 mm
  • 2000x920x420 mm
  • 2000x920x520 mm
  • 2000x920x580 mm

Nosivost:

  • 80 kg / po etaži
  • 100 kg/ po etaži
  • 140 kg / po etaži

Prevozni regali

Prevozni regali su odlično rešenje za funkcionalno i pregledno skladištenje arhivske građe pohranjene na različitim vrstama zapisa (papir, CD, audio i video kasete, mikrofilm). Veličina i raspored ovih regala je usklađena sa željama i potrebama kupca, uzimajući u obzir raspoloživost prostora i potrebe poslovanja. Primenom ovih prevoznih regala kapacitet arhive se uvećava za 70%. Neke od mnogobrojnih prednosti ovih regala su i  veća sigurnost u slučaju požara, zaštita arhivske građe od prašine, centralno zaključavanje.

Police SUPER 1/2/3 izrađene su od profilisanog pocinkovanog lima i karakteriše ih mogućnost podešavanja visine polica na svaka 33 mm. Ove police služe za pohranjivanje raznovrsne robe od lagane do robe srednje težine. Police SUPER 1/2/3 se brzo i jednostavno montiraju i demontiraju – bez vijka. U nasem bogatom asortimanu, pored polica, nudimo i dodatnu opremu kao što su: stepeništa, međuspratna gazišta, kontejneri, nosači, montažna vrata, paneli, separatori, fioke.